ZANATSKI I BRAVARSKO-METALURŠKI RADOVI

FASADNA I ZIDARSKA REŠENJA

FASADE

Saniranje starih površina kamenih, granitnih, betonskih, opeke, izrada nove fasade.

ZIDANJE ZIDOVA

Oštećenih i dotrajalih gradjevinskih objekata od blokova ili opeke, dersovanje, malterisanje, gletovanje.

RADIMO KOMPLETNE

 • PODOPOLAGAČKE RADOVE
 • KERAMIČARSKE RADOVE
 • RADOVE NA GREJANJU
 • MOLERSKE RADOVE
 • ELEKTROINSTALATERSKE RADOVE
 • RADOVE NA VODOVODU I KANALIZACIJI
 • NA UGRADNJI SANITARIJA I KUPATILSKE GALANTERIJE
 • RUŠENJE OŠTEĆENIH I DOTRAJALIH GRADJEVINSKIH OBJEKATA

PROSECANJE OTVORA U BETONSKIM ZIDOVIMA ILI ZIDOVIMA OD DRUGIH MATERIJALA

Prosecanje podne betonske ploče za stepenice ili svetlosni otvor, prenošenje težine ploče na čeličnu konstrukciju i noseće zidove

PRAVLJENJE STEPENICA

Nadsteršnica, reklamnih bilborda i drugih bravarsko metalnih sklopova.

PROIZVODNJA I UGRANJA OGRADA OD PROHROMSKIH SAJLI

Svih tipova i dimenzija.

PRANJE SVIH VRSTA OBJEKATA

OD PODA DO KROVA PROFESIONALNO PRANJE

Još jedna u nizu usluga koje pružamo je i profesionalno pranje objekata, krovova, fasada, bazena, oluka, svih vrsta betonskih staza, prirodnog kamena, keramičkih pločica, staza od behaton kocki, tunela itd.

Pranje pod pritiskom omogućava Vam pranje objekata bilo kakve vrste, s ciljem održavanja higijene. Za ove postupke koristimo nove, savremene alate kao i hemijska sredstva visokog kvaliteta.

Naše višegodišnje iskustvo, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata garantuje da ćete u potpunosti biti zadovoljni našim uslugama.

PRANJE KROVOVA

 • Pranje krovova na svim visinama obavljaju stručno obučeni radnici.
 • Pranje krovova se vrši savremenim mašinama.
 • Sigurnost pri radu je prioritet (pre pranja se krov detaljno pregleda).
 • Pranje je moguće na svim tipovima krovova.

PRANJE BAZENA

 • Vršimo pranje bazena, kako otvorenih tako i zatvorenih.
 • Za ukljanjanje prljavštine koja se nakuplja u bazenima koristimo najkvalitetnije hemijske preparate.
 • Rešavamo sve probleme oko nečistoće bazena.
 • Posebnu pažnju posvećujemo pranju bazena pre prvog punjenja.

PRANJE FASADA

Pružamo usluge mašinskog pranja fasada, koja pruža veliki broj prednosti. Mašinsko pranje fasada omogućava:

 • Površine mašinski oprane su prozirne, nema fleka na njima, takođe bivaju potpuno odmašćene.
 • Efekat pranja je poprilično duži.
 • Posebno treba istaći da svaka kiša nakon pranja ne ostavlja tragove i donosi iste rezultate kao i samo pranje.
 • Voda kojom se vrši pranje sadrži visok nivo kiseonika i sprečava pojavljivanje oksida.
 • Prašina se teško lepi na opranu površinu.
 • Moguće je pristupiti svim površinama nezavisno od toga o kojoj visini se radi.
 • Sam postupak pranja je veoma brz.
 • Mašinskim pranjem omogućava se i pranje teže dostupnih delova, a ne samo ravne površine.

PRANJE TVRDIH PODLOGA

Pranje tvrdih podloga obuhvata pranje svih vrsta betona, granita, pločica, mermera, gumenih površina itd.

Ovaj tip pranja svoju primenu nalazi kod hala, tržnih centara, magacina. Svakodnevno održavanje vrlo često je nedovoljno pa se iz tog razloga preporučuje upravo mašinsko pranje koje zahvaljujući veoma jakim i kvalitetnim hemikalijama uspešno ukljanja nataloženu prljavštinu. Nakon uspešnog i detaljnog pranja podloga je spremna za postupke kao što su poliranje, impregnacija itd.

Naš tim sastavljen je od iskusnih profesionalaca kojima je sigurnost prioritet, iz tog razloga posebnu pažnju posvećujemo kako bezbednosti zaposlenih tako i površina koje ste nam dali na sređivanje.

Kvalitet naših usluga je na najvišem nivou, to postižemo stalnom edukaciojom naših zaposlenih  kao i ulaganjem u savremenu opremu.  Brzina i efikasnost su karakteristike koje se našim klijentima posebno dopadaju. Svakom zadatku pristupamo individualno i profesionalno.

TERMOVIZIJSKA REŠENJA

PRONALAŽENJE UZ POMOĆ KAMERE PUTA VLAGE KROZ ZIDOVE ILI KROV

Termografska inspekcija podrazumeva nekontaktno  proučavanje, odnosno ispitavanje određenih materijala, delova ili sistema uz pomoć merenja toplote na površini objekta. To se radi pomoću određenih kamera i fotoaparata koji imaju mogućnost da vide svetlost koja se nalazi u toplotnom spektru.

Slike na video snimku prate sve  temperaturne varijacije zgrade, u rasponu od bele za tople regije do crne za hladnija područja. Tom prilikom, tako dobijena slika ima za cilj da omogući revizijsko utvrđivanje i da da odgovor na pitanje da li je neophodna izolacija. Takođe, svoju primenu nalaze i za proveru da li je izolacija postavljena pravilno.

Pojam termografija odnosi se na apsolutno sve tehnike koje se koriste za termografske inspekcije, bez obzira na fizičke pojave koje se koriste za praćenje toplotnih promena. Recimo, postupak nanošenja temperaturno osetljivog premaza na površinu s ciljem merenja i utvrđivanja visine njene temperature je u stvari kontaktna tehnika za termografsku inspekciju koja se zasniva na provođenju toplote kada nije uključen infracrveni sensor, dok infracrvena termografija predstavlja isključivo beskontaktno mapiranje termograma na površini predmeta tako što se upotrebljava infracrvni detector.

U odnosu na druge tehnike ispitivanja, npr u odnosu na ultrazvučno, termografska inspekcija može da utvrdi i podzmne defekte (plitke podzemne defekte). Termografsku inspekciju karakteriše brzina i sigurnost.

Termografski pregled, u zavisnosti o procene revizora koja metoda će dati najbolje rezultate, može biti unutrašnji ili spoljašnji. U većem broju slučajeva radi se skeniranje unutrašnjosti, iz prostog razloga jer se topli vazduh koji izlazi iz zgrade ne kreće uvek zidovima u pravoj liniji a gubitak toplote koji se pronađe na nekom delu spoljnog zida može nastati na nekom drugom mestu sa unutrašnje strane zida. Pored toga, prilikom jakih vetrova veoma je teško otkriti temperaturne razlike na spoljnoj površini zgrade, tako da su revizije u unutrašnjosti pouzdanije.

Zahvaljujući infracrvenom skeniranju, revizori utvđuju kvalitet izolacije u konstrukciji zgrade. Dobijeni termogrami takođe daju mogućnost revizorima da procene da li je zgradi potrebna izolacija, i još bitnije i preciznije, gde u zgradi tačno ista treba biti postavljena. Termografski snimci veoma pouzdano otkrivaju i curenje krova iz prostog razloga mokra izolacija provodi toplotu brže nego suva.

Još jedna, veoma bitna, oblast gde se može primeniti termografija je i kupovina kuće. Kuća, čak i nova, može imati puno nedostataka u izolaciji, termografija Vam omogućava da tu izuzetno bitnu stavku, koja bi kasnije mogla da dovede kako do velikih problema, tako i do velikih troškova, proverite pre same kupovine.

Kod pojave vlage u određenom prostoru, bilo da se samo oseća ili da je vidljiva, ovom vrstom inspekcije pronalaze se  uzroci koji dovode do njenog pojavljivanja ili slivanja u objekat, kao i koji faktori  na istu utiču.

Najpreciznije  termografske slike dobijaju se kada postoji poprilična  temperaturna razlika među unutrašnjom i spoljašnjom temperaturom vazduha.

TERMOVIZIJSKA REŠENJA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar usluga kada je reč o termovizijskoj inspekciji. Naše usluge obuhvataju sledeće:

 • Izlazak na lice mesta. Snimanje objekata možemo, u zavisnosti od vaših potreba da obavimo sa zemlje ili iz vazduha
 • Postupak detaljno i preciznog utvrđivanja gubitaka energije ili prodora vlage
 • Obavljanje postupka – analiza problema, uz prava rešenja koja će obnoviti vaš objekat i dati mu potpuno novu i prijatnu dimenziju stanovanja
 • Davanje ponuda za različite tipove rešenja, prilagođavamo je shodno mogućnostima i želji kupca

TERMOIZOLACIONA REŠENJA

IZVOĐENJE RADOVA TERMOIZOLACIJE

Postavljanje termoizolacionih ploča za podove, zidove, fasade, krovove, terase, hladnjače, magacine, radionice, poslovno privatne kuće ili stanove, magacine… postavljanje termoizolacije od podruma do krova.

Sa uštedom prostora i velikim izolacionim svojstvima TERMO PREMAZ ili GUMENE OBLOGE 1mm do 3cm.

Bez uštede prostora najboljih izolacionih osobina POLISTIREN PLOČE , manjih i većih debljina Od 1cm do 100cm.

UGRADNJA STOLARIJE

MODERNA I SAVREMENA REŠENJA ZA STOLARIJU

STOLARIJA PROZORI VRATA ROLETNE KOMARNICI VENECIJANERI

Ugradnja novih prozora i vrata, fasadnih, spoljnih, unutašnjih, krovnih, vanstandardnih po željenoj meri, nepravilnih oblika.

Popravka starih prozora i vrata, fasadnih, spoljnih, unutašnjih, krovnih, vanstandardnih po specijalnoj meri, nepravilnih oblika i NA SVIM VRSTAMA OBJEKATA.

Tokom radnog iskustva i mnoštvo objekata koje smo izolaciono poboljšali, uvideli smo da neki tipovi prozora i vrata mogu da se zadihtuju i budu bolji od mnogih novih po svim svojim izolacionim svojsvima.

Restauracija drvenih elemenata, pokretnih i nepoketnih.

Zamena delova, na raznim tipovima prozora i vrata.

Za DRVENE PVC i ALU prozore i vrata.

TRAŽITE POUZDANOG IZVOĐAČA RADOVA?

Na pravom ste mestu!

Mi smo firma koja se bavi izvođenjem industrijskih podova, hidroizolacija, termoizolacija, sanacija u vidu specijalizovanih radova na objektima, uz termovizijski nadzor.

KONTAKTIRAJTE NAS
O nama

Mi smo firma koja se bavi izvođenjem industrijskih podova, hidroizolacija, termoizolacija, sanacija u vidu specijalizovanih radova na objektima, uz termovizijski nadzor.

Izostop, Orsona Velsa br.3, Beograd

KONTAKT: +381 11 318 63 04 | +381 63 60 38 12
EMAIL: IZOSTOP@LIVE.COM
PIB 107985462,
MB 20910461,
Šifra delatnosti 4399 - građevinarstvo.