TERMOVIZIJA

TERMOVIZIJA – INSPEKCIJA I UREĐAJI

Prilikom uporebe savremenih tehnologija u građevini, mašinstvu, elektronici i drugim temperaturno ovisnim sklopovima neophodna je upotreba termalnih FLIR kamera.

Ako Vam je stalo do prijatnog stanovanja kako u novim, tako i u postojećim objektima, obavezno morate koristiti usluge termovizijskog snimanja. Da bi prostor dobio jednu totalno novu dimenziju neophodno je svi elementi jednog objekta budu jednake izolovanosti.

Kod pojave vlage u Vašem prostoru, bilo da se samo oseća ili da se vidi, mi vršimo utvrđivanje  uzroka koji dovode do njenog pojavljivanja ili slivanja u objekat, kao i koji faktori  na istu utiču.

U mogućnosti smo da Vam pružimo sledeće:

  • Detaljan izveštaj termovizijskog snimanja uz prikaz trenutnih procesa u okviru jednog objekta (stambene jedinice)
  • Tehničko rešenje prema vašim potrebama i uslovima eksploatacije objekta – dostavljamo ponudu prema izveštaju za poprakve, sanacije i instalacije i druge radove novih i savremenih materijala koji će vam zagarantovano obezbediti trajno rešenje

Takođe, možemo da Vam ponudimo i mnogobrojna termovizijska rešenja.

Naša ponuda obuhvate tipove termovizijskih kamera:

  • Flir E4
  • Flir E5
  • Flir E6
  • Flir E8

Termovizijska kamera Flir E4

Termovizijska kamera FLIR E4 predstavlja alat, koga karakteriše jednostavnost pri upotrebi, koji svoju primenu nalazi u rešavanju problema u građevinskim, električnim i mehaničkim aplikacijama. On omogućava da se lako pronađu skriveni problemi, izvršavanje tačnih očitavanja temperature, takođe, zahvaljujući ovoj kameri, možete  da potvrdite da su popravke pravilno obavljene uz pomoć poboljšanja od 4.800 (80 k 60) piksela i poboljšanja FLIR Multi-Spectral Dinamic Imaging (MSKS®).

Osobine profesionalnog merenja

Termovizijska kamera FLIR E4 ima mogućnost precizne identifikacije problema, npr. od merenja vrućih / hladnih tačaka do kontrola emisivnoti.

E4 ima oštar detektor od 4.800 piksela.

Ovu termovizijsku kameru karakteriše lakoća za upravljanje jer poseduje jednostavnu navigaciju tastera do podešavanja na ekranu kao i objektiv bez fokusa

E4 poseduje jedinstveni FLIR-ov MSKS koji obavlja dodavanje  ključnih detalja sa ugrađene kamere sa vidljivim svetlom celoj infracrvenoj slici u realnom vremenu. Za rezultat ima: sveobuhvatna, nerazređena termalna slika sa karakteristikama vidljivog svetla koja vam omogućava da odmah prepoznate gde je problem. MSKS je u stvarnom vremenu, tako da možete odmah videti njegove rezultate na LCD-u fotoaparata.

 Pogledajte za upotrebu termovizijske kamere FLIR E4

Termovizijska kamera Flir E5

Flir E5 je izuzetno moćan termovizijski alat koji svoju primenu nalazi za rešavanje električnih, mehaničkih i građevinskih problema. Omogućuje pronalaženje i otkrivanje probleme veoma brzo, lako i sigurno – bez potrebe za direktnim kontaktom sa opremom – sa ovom infracrvenom kamerom bez fokusa od 10.800 (120 × 90) piksela. Pruža i termalne slike zajedno sa tačnim merenjima temperature i možemo reći da je E5 odlična, pritom i ekonomična zamena za IC termometre koji su se koristili dugi niz godina.

Flir E5 ima sve potrebne osobine za precizno identifikovanje problema, od merenja vrućih / hladnih tačaka do kontrola emisivnosti

Sa posedovanjem oštrog detektora, od čak 10.800 piksela i tačnošću od ± 2%, E5 nudi apsoluto najbolju jasnoću slike, pritom, po veoma pristupačnoj ceni.

Ovu termovizijsku kameru karakteriše lakoća za upravljanje jer poseduje jednostavnu navigaciju tastera do podešavanja na ekranu kao i objektiv bez fokusa.

E5 poseduje jedinstveni FLIR-ov MSKS (poboljšanje slike) koji obavlja dodavanje  ključnih detalja sa ugrađene kamere sa vidljivim svetlom celoj infracrvenoj slici u realnom vremenu. Za rezultat ima: sveobuhvatna, nerazređena termalna slika sa karakteristikama vidljivog svetla koja vam omogućava da odmah prepoznate gde je problem. MSKS je u stvarnom vremenu, tako da možete odmah videti njegove rezultate na LCD-u fotoaparata.

Pogledajte za korišćenje termovizijske kamere Flir E5.

Termovizijska kamera Flir E6

Termovizijska kamera Flir E6 predstavlja izvanredan alat za termičku inspekciju vrhunske klase, a pritom veoma pristupačne cene. Vrhunske MSKS termalne slike koje jasno otkrivaju probleme – od izvora gubitka energije i strukturnih problema do pregrevanja električne i mehaničke opreme će Vas izdvojiti od konkurencije i obezbediti Vam veći broj klijenata. Potpuno automatski i bez fokusa sa intuitivnim interfejsom, E6 nudi rezoluciju od 19.200 (160 × 120) piksela u robusnom, testiranom pakovanju.

Flir E6 ima sve potrebne osobine za precizno identifikovanje problema, od merenja vrućih / hladnih tačaka do kontrola emisivnosti.

Sa posedovanjem oštrog detektora od 19.200 piksela i tačnošću od ± 2%, termovizijska kamera Flir E6 daje izvanrednu jasnoću slike, a pritom je karaktriše veoma povoljna cena.

Ovu termovizijsku kameru karakteriše lakoća za upravljanje jer poseduje jednostavnu navigaciju tastera do podešavanja na ekranu kao i objektiv bez fokusa.

Još jedna u nizu izvanrednih osobina termovizijske kamere E6 je i posedovanje jedinstvenog FLIR-ov MSKS® poboljšanja slike koji dodaje ključne detalje sa ugrađene kamere sa vidljivim svetlom celoj infracrvenoj slici u realnom vremenu. Za rezultat ima: sveobuhvatnu, nerazređenu termalnu slika sa karakteristikama vidljivog svetla koja vam omogućava da odmah prepoznate gde je problem. MSKS je u stvarnom vremenu, tako da možete odmah videti njegove rezultate na LCD-u fotoaparata.

Pogledajte video uputstvo za korišćenje termovizijske kamere Flir E6.

Termovizijska kamera Flir E8

Flir E8 predstavlja termovizijsku kameru visoke rezolucije za koja se upotrebljava za električnu, mehaničku i građevinsku inspekciju. Cena ove kamere je veoma pristupačna.

Uz pomoć nje ćete jednostavno da pronađete skrivene električne greške, mehaničke probleme i izvore gubitka energije zahvaljujući oštroj infracrvenoj rezoluciji od 76.800 (320 × 240) piksela i poboljšanjima slike FLIR Multi-Spectral Dinamic Imaging (MSKS®) modela E8. Termovizijska kamera Flir E8  je automatizovan, bez fokusa i karakteriše ga dug vek trajanja, pouzdan je, i može se koristiti u svim okolnostima.

Flir E6 ima sve potrebne osobine za precizno identifikovanje problema, od merenja vrućih / hladnih tačaka do kontrola emisivnosti.

Sa posedovanjem oštrog detektora od čak 76.800 piksela i tačnošću od ± 2%, E8 daje izuzetnu jasnoću slike, bez konkurencije u klasi.

Ovu termovizijsku kameru karakteriše lakoća za upravljanje jer poseduje jednostavnu navigaciju tastera do podešavanja na ekranu kao i objektiv bez fokusa.

Još jedna u nizu izvanrednih osobina termovizijske kamere E8 je i posedovanje jedinstvenog FLIR-ov MSKS® poboljšanja slike koji dodaje ključne detalje sa ugrađene kamere sa vidljivim svetlom celoj infracrvenoj slici u realnom vremenu. Za rezultat ima: sveobuhvatnu, nerazređenu termalnu slika sa karakteristikama vidljivog svetla koja vam omogućava da odmah prepoznate gde je problem. MSKS je u stvarnom vremenu, tako da možete odmah videti njegove rezultate na LCD-u fotoaparata.

Pogledajte video uputstvo za korišćenje termovizijske kamere E8.

Izvođenje radova hidroizolacije je još jedna u nizu usluga koje možemo da Vam ponudimo.

O nama

Mi smo firma koja se bavi izvođenjem industrijskih podova, hidroizolacija, termoizolacija, sanacija u vidu specijalizovanih radova na objektima, uz termovizijski nadzor.

PREUZMITE NAŠ KATALOG

Pogledajte online ili preuzmite naš katalog kako biste videli opširnije o našim uslugama i asortimanu koju imamo u ponudi.

Izostop, Orsona Velsa br.3, Beograd

KONTAKT: +381 11 318 63 04 | +381 63 60 38 12
EMAIL: IZOSTOP@LIVE.COM
PIB 107985462,
MB 20910461,
Šifra delatnosti 4399 - građevinarstvo.