O nama

MI SMO IZOSTOP

Kompanija osnovana od strane mladih stručnjaka i starog tima majstora, izgrađena sa ciljem da doprinese razvoju novih rešenja i tehnologija, bavi se prodajom i ugradnjom specijalizovanih različitih materijala.

Iskustva nosimo iz kompanija IZOLACIJA, PORR, STRABAG, AZVI, VT, MBA Miljković itd. Jednostavno, precizno, zagarantovano i brzo rešavanje i najsloženijih problema. Ugradnja materijala koji će pospešiti ili sanirati vaš objekat bilo koje namene.

Izrada betonskih ili gumenih podova namenjenim industriji ili sportskim salama, garažama, magacinima itd.

Ustanovljavanje problema curenja vode, ili toplog i hladnog vazduha možemo utvrditi precizno sa TERMALNOM KAMEROM. Priprema tehničkog izveštaja o problemu, donošenje tehničkog rešenja shodno mogućnostima i potrebama kupca, davanje ponude za potrebne radove.

Brza isporuka poručenog materijala

Pristupanje ugradnji materijala, ili isporuka poručenog materijala na željenu lokaciju za dalji rad u samostalnoj režiji.

Priprema tehničkog izveštaja o problemu

Priprema tehničkog izveštaja o problemu, donošenje tehničkog rešenja shodno mogućnostima i potrebama kupca, davanje ponude za potrebne radove.

izostop sanacija krova

Galerija

IZOSTOP DOO sa sedištem u Beogradu posluje dugi niz godina. Naš tim čine profesionalni radnici posvećeni klijentima.

Kontaktirajte nas

Koliko nam je bitna prodaja, toliko nam je važno da
potencijalnim i sadašnjim kupcima pružimo sveobuhvatne informacije. Kontaktirajte nas na navedene brojeve telefona za sve informacije ili nam posaljite upit.

  Izostop, Orsona Velsa br.3, Beograd

  KONTAKT: +381 11 318 63 04 | +381 63 60 38 12
  EMAIL: IZOSTOP@LIVE.COM
  PIB 107985462,
  MB 20910461,
  Šifra delatnosti 4399 - građevinarstvo.